Woning ontruimen Son

Een woning leegruimen in Son valt vaak samen met een emotionele gebeurtenis zoals een overlijden van een familielid of een verhuizing naar een verzorgingstehuis. In dergelijke tijden is het dan lastig om de energie en tijd te vinden om u bezig te houden met de ontruiming van het huis omdat u met een heleboel andere zaken bezig bent. Dan is het goed om te weten dat u de woningontruiming in Son ook kunt laten overlaten aan een professioneel bedrijf die daar al jarenlange ervaring mee heeft. Schellekens huisontruiming ontzorgt u graag door dit traject voor u in goede banen te leiden.

Werkwijze woning ontruimen Son

Bij een complete woningontruiming in Son komen wij altijd graag persoonlijk langs voor een intake-gesprek waarbij we de situatie bekijken en met u doornemen wat de beste aanpak is. Daarna sturen wij u binnen 48 uur vrijblijvend en kosteloos een offerte. Na akkoord gaan wij aan de slag en beginnen met het veiligstellen van de spullen waarvan u heeft aangegeven dat ze van (emotionele) waarde voor u zijn. Andere waardevolle spullen kunnen wij aanbieden aan een door u aangewezen familielid, taxateur, antiquariaat of veilinghuis. Voor de overige huisraad zoeken wij een nuttige bestemming. De huisraad die onbruikbaar is, wordt door ons milieubewust afgevoerd.
Zijn er bepaalde oplevereisen m.b.t. tot de woningontruiming in Son dan verrichten wij na het leeghalen de benodigde klussen zoals het verwijderen van de vloer. Na het kluswerk volgt de eindschoonmaak. U kunt er altijd op vertrouwen dat we de woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo achterlaten als we hebben afgesproken.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en ook uw woning leegruimen in Son door Schellekens huisontruiming. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens