Garage laten opruimen?

Vind een geschikt ontruimingsbedrijf voor deze klus!


Garage laten opruimen

De garage is een perfecte plek om spullen in kwijt te kunnen en op te bergen. Maar al snel kom je op een punt dat je schuur te vol raakt en je geen overzicht meer hebt in welke spullen je nu eigenlijk hebt. Zelf wil je de garage wel onder handen gaan nemen, maar door tijdgebrek komt dit er steeds maar niet van. Wist je dat je een ontruimingsbedrijf in kunt schakelen die deze taak voor je uit handen nemen?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je gratis offertes van ontruimingsbedrijven bij jou in de regio. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Benieuwd naar wat een ontruimer kan betekenen voor jouw schuur en wat de gemiddelde kosten zijn voor het uitbesteden van deze klus? Op deze pagina geven wij je alle informatie die je nodig hebt.


Waarom zou je de garage op laten ruimen?

Hoe groot je garage of schuur ook is, je blijft altijd te weinig ruimte hebben. Herken je dat? Dan is het verstandig om je garage eens flink te opruimen. Maar ook wanneer je gaat verhuizen kun je de hulp van ontruimers inschakelen om de schuur eens goed te leegruimen.

Wat voor werkzaamheden kan de ontruimer in je garage uitvoeren?

Een ontruimingsbedrijf kan verschillende taken uitvoeren om je garage weer overzichtelijk te maken. Deze mensen hebben op vele vlakken ervaring! Laten we de mogelijke werkzaamheden eens bij langs gaan:

 • Boedelruiming uitvoeren: Het inpakken en opruimen van de inboedel.
 • Waardevolle spullen uitzoeken en overhandigen.
 • Spullen naar de kringloop brengen.
 • Rommel afvoeren naar de stort.
 • Inboedel van je opkopen.
 • Herstelwerkzaamheden uitvoeren.
 • Schoonmaken en schilderen van de garage.
 • Bezemschoon opleveren voor de verkoop of verhuur.

Natuurlijk zijn dit slechts mogelijkheden wat een ontruimer voor je kan betekenen. Je kunt samen met de ontruimer afspreken welke klussen er uitgevoerd moeten worden om weer overzicht te krijgen en je schuur te organiseren. Naast het opruimen van je schuur kun je er ook voor kiezen om je hele huis op te laten ruimen. Nieuwsgierig geworden naar deze kosten? Vraag gratis offertes aan!

Tip: Wil je goed overzicht in je schuur hebben? Plaats stellingen in de garage die je vult met doorzichtige bakken. Zo weet je meteen waar je bepaalde spullen kunt vinden!

Wat kost het laten opruimen van je garage?

Voor het opruimen van je garage kun je uitgaan van een gemiddelde prijs van € 200,- tot € 700,- euro. Deze prijs is gebaseerd op het gemiddelde uurloon van € 20,- per uur. Hier bovenop kunnen nog andere kosten komen, afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Denk aan het verwijderen van de vloer. De kosten hiervan komen gemiddeld neer op € 2,50 per m².

Wanneer er spullen naar de stort moeten worden gebracht, kost dit je gemiddeld € 150,- tot € 750,- euro. Dit grote prijsverschil komt doordat gemeenten hun eigen prijzen voor het storten van afval rekenen. Als laatste heb je ook nog rekening te houden met de voorrijkosten: ontruimingsbedrijven rekenen een gemiddeld bedrag van € 0,25 tot € 0,50 per km.

In het tabel hieronder kan je overzichtelijk de bovenstaande bedragen terugzien. Benieuwd naar de exacte kosten voor het opruimen van jouw garage? Ontvang gratis offertes!

Garage opruimen kosten 2024

Soort woningontruiming service Gemiddelde kosten
Gemiddelde prijs garage opruimen

€ 200,- tot € 700,-
Vakman inschakelen € 20,- per uur
Vloer verwijderen € 2,50 per m²
Afvalstortkosten € 150,- tot € 750,-
Voorrijkosten € 0,25 tot € 0,50 per km

*Let op: dit zijn richtprijzen.

Besparen op het opruimen van je schuur?

Ontvang gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!
Gratis offertes vergelijken!


garage schuur opruimen

Welke factoren beïnvloeden de kosten voor het opruimen van je garage?

Het is lastig om een exacte prijs voor het opruimen van je garage te geven, omdat dit afhankelijk is van een paar factoren. Elke garage is namelijk anders en heeft een eigen aanpak nodig! We gaan een paar factoren bij langs die invloed hebben op de kosten voor het leegruimen van een schuur:

 • De grootte van de garage. Hoe groter de schuur is, hoe meer spullen er waarschijnlijk in staan. Dit betekent dat de ontruimers langer bezig zijn met ontruimen, waardoor de prijs ook omhoog gaat.
 • Exacte werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Zoals al eerder genoemd zijn er verschillende klussen die een ontruimer voor je kan uitvoeren. Afhankelijk van wat er allemaal moet gebeuren wordt de prijs berekend.
 • Bezemschoon opleveren. Ga je verhuizen uit je koop- of huurwoning? De kans is groot dat je de woning bezemschoon moet achterlaten voor de oplevering. Ook dit kan een ontruimingsbedrijf voor je doen!
 • De locatie van je woning. Hoe verder het ontruimingsbedrijf moet reizen om bij je woning te komen, hoe hoger de voorrijkosten zouden zijn. Besparen op deze factor? Vraag gratis offertes aan en vind een ontruimingsbedrijf die bij je past.
 • Het afvoeren van spullen. Het kan zijn dat je spullen in de garage hebt staan die weg kunnen. Of het nu naar een kringloop kan worden gebracht of afgevoerd moet worden naar de stort, ook dit voert een ontruimingsbedrijf voor je uit.

Garage weer overzichtelijk krijgen? Schakel een ontruimer in!

Vind een vakman in jouw regio en bespaar tot 40%!

Waarom zou je het opruimen van je garage uitbesteden?

De garage opruimen is een tijdrovende klus, die er vaak ook bij in schiet. Je wilt graag een nette en overzichtelijke garage, maar hebt geen tijd om dit te organiseren. Een ontruimingsbedrijf inschakelen is dan de perfecte oplossing voor je! Deze professionele ontruimers gaan geen klus uit de weg en steken graag de handen uit de mouwen. Afhankelijk van de grootte kunnen ze deze klus soms al in 1 dag hebben geklaard!

Wist je dat ontruimers nog veel meer ruimtes in en rond huis voor je kunnen aanpakken?

Wat dacht je van een opgeruimde tuin voordat de zomer weer voor de deur staat? Of het hele huis laten opruimen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is ideaal om een ontruimingsbedrijf in te schakelen om je hele huis te ontruimen wanneer je gaat verhuizen. Vaak kun je dan ook op een gereduceerd tarief rekenen.

vakman schuur opruimen

Garage laten opruimen? Vraag gratis offertes aan!

Wat de reden ook is waarom je garage opgeruimd moet worden: schakel een team professionele ontruimers in en wees er zeker van dat deze klus goed wordt aangepakt. Het leeghalen van je garage hoeft helemaal niet duur te zijn wanneer je alleen voor het opruimen zelf gaat. Maar je creëert een stuk rust in je hoofd wanneer je een overzichtelijke en opgeruimde garage hebt. Zie je dit ook wel zitten?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 offertes van ontruimingsbedrijven bij jou in de regio. Vergelijk, kies en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs! Zit er geen passend aanbod voor je tussen? Geen zorgen: je aanvraag is volledig vrijblijvend, je zit dus nergens aanvast.

085 800 2660