Woning ontruimen Nuenen

Eisen van makelaars of woningcorporaties, verwijderen van lastige vloeren, afvoeren van huisraad, grondige schoonmaak van de woning; het zijn allemaal zaken waar u mee te maken kunt krijgen bij een woningontruiming in Nuenen. Wanneer u daar zelf de tijd, zin of energie niet voor heeft, kunt u het met een gerust hart overlaten aan Schellekens huisontruiming. Jacqueline Schellekens verloor haar ouders op redelijk jonge leeftijd en regelden in beide gevallen de woningontruiming. Ze haalde er veel voldoening uit en besloot ook andere mensen hiermee te helpen. Ze richt zich nu op Brabant, Gelderland en Limburg en weet inmiddels door haar jarenlange ervaring precies wat er allemaal komt kijken bij een woningontruiming.

Werkwijze woning leegruimen Nuenen

Wat er allemaal moet gebeuren om een woning te ontruimen in Nuenen is afhankelijk van de grootte en staat van de woning en natuurlijk uw specifieke wensen. Schellekens heeft veel ervaring en kan u daarbij goed van dienst zijn. Dat begint bij een bezichtiging van de woning waarbij wij u adviseren en uw wensen noteren. Op basis van onze bevindingen maken wij een offerte voor u op. Deze is vrijblijvend en ontvangt u binnen 48 uur. Indien u daarmee akkoord gaat, kunnen wij beginnen. Spullen van (emotionele) waarde worden als eerste uit de woning gehaald. De overige spullen van waarde kunnen naar een aangewezen familielid maar ook indien gewenst, naar een taxateur, antiquariaat of veilinghuis.
Overige huisraad van weinig waarde, krijgt een nuttige bestemming. De onbruikbare spullen voeren we op een milieubewuste wijze af. Vervolgens volgen eventuele kluswerkzaamheden die nodig zijn om de woning volgens bepaalde eisen op te leveren. De woningontruiming in Nuenen wordt afgesloten met een eindschoonmaak.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en laat ons uw woning leegruimen in Geldrop. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens