Woning ontruimen Geldrop

Wanneer een woningontruiming in Geldrop samenhangt met een ingrijpende gebeurtenis zoals een overlijden dan kan een woningontruiming een enorme zorg worden. Het ontbreekt de nabestaanden dan vaak aan de energie en tijd om de ontruiming goed te regelen. Het is vaak ook moeilijk om door het huis te lopen en afstand te nemen van een deel van de spullen. Schellekens kan u ontzorgen door de woningontruiming na overlijden, of wat voor reden dan ook, voor u te regelen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal bij komt kijken. Bij huurwoningen wordt u bijvoorbeeld geacht om de vloeren, trappen kaal op te leveren, wij zijn gespecialiseerd hierin en halen zelfs complete tegelvloeren uit de woning indien nodig.

Werkwijze woning leegruimen Geldrop

Bij een complete woningontruiming in Geldrop gaan wij als volgt te werk:
– We komen langs om de woning te bekijken en de mogelijkheden en uw wensen te bespreken
– We stellen een offerte op en na goedkeuring plannen wij een tijdstop voor de woningontruiming in Geldrop
– Spullen van (emotionele) waarde worden eerst in veiligheid gebracht. Overige spullen van waarde gaan naar een aangewezen familielid, taxateur, antiquariaat of veilinghuis. Ander huisraad krijgt een nuttige bestemming en onbruikbare spullen worden milieubewust afgevoerd.
– Klussen die nodig zijn om de woning in een bepaalde staat op te leveren worden uitgevoerd.
– Eindschoonmaak.
– Optioneel bieden wij ook een voor- en eindinspectie. In dat geval krijgt u daar vooraf een machtiging van toegestuurd.
De kosten van een woning leegruimen in Geldrop verschillen per klant en woning. Afhankelijk van uw wensen en de staat van de woning wordt een offerte opgesteld. U kunt erop vertrouwen dat we de woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo achterlaten als we hebben afgesproken.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en laat ons uw woning ontruimen in Geldrop. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrij-blijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens