Woning ontruimen Waalre

Bent u op zoek naar een partij om de woningontruiming in Waalre voor u te verzorgen? Huisontruiming Schellekens zorgt ervoor dat uw woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo wordt achtergelaten als we hebben afgesproken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij een woning ontruimen in Waalre en welke eisen er gesteld kunnen worden door makelaars en woningcorporaties. Bij huurwoningen wordt u bijvoorbeeld geacht om de vloeren, trappen kaal op te leveren, wij zijn gespecialiseerd hierin. Zelfs tegelvloeren halen wij netjes voor u uit de woning. Standaard halen wij spijkers, moeren, pluggen uit de muur en maken de gaatjes dicht. Wij demonteren alle lampen en plaatsen kroonsteentjes op de lichtpunten. Na afloop stofzuigen wij de hele woning. Indien de woning erg vervuild is bieden wij ook de mogelijkheid om de woning te ontsmetten.

Werkwijze woning leegruimen Waalre

Wanneer u voor een complete woningontruiming in Waalre kiest, doorlopen wij een aantal stappen. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken, bekijken de situatie en brengen advies uit. Vervolgens ontvang u binnen 48 uur een vrijblijvende offerte van ons. Na goedkeuring halen wij eerst de spullen van (emotionele) waarde uit het huis indien dat nog niet is gebeurd. Vervolgens worden de overige spullen van waarde ondergebracht bij een aangewezen familielid, taxateur, antiquariaat of veilinghuis. De onbruikbare spullen worden milieubewust afgevoerd en alles wat nog wel bruikbaar is, krijg een nuttige bestemming. De lege woning wordt nu onderhanden genomen. Afhankelijk van de eisen en wensen worden vloeren en behang verwijderd. Wanneer de woning in de gewenste staat is teruggebracht, kan de eindschoonmaak plaatsvinden.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en laat ons uw woning leegruimen in Waalre. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens