Woning ontruimen Veldhoven

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een woning kan leegruimen in Veldhoven? Schellekens huisontruiming heeft jarenlange ervaring in deze branche. Wij kunnen bij u langskomen voor een bezichtiging en een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen kunt aangeven. Woningontruiming is maatwerk en erg afhankelijk van de grootte en staat van het huis en uw wensen. Daarom maken wij op basis van de bezichtiging en het gesprek binnen 48 uur kosteloos en vrijblijvend een offerte voor u.

Woning ontruimen Veldhoven

Bij huurwoningen wordt u geacht om de vloeren, trappen kaal op te leveren, wij zijn gespecialiseerd hierin. Zwaar verlijmde vloerbedekking, vooral op de trap is een tijdrovende zaak. Alles moet kaal en glad opgeleverd worden inclusief het verwijderen van de lijmresten. Wij hebben alle middelen en kennis in huis om de woningontruiming in Veldhoven te verzorgen volgens de regels van de woningcorporatie of makelaar en natuurlijk vooral met respect en volgens uw wensen. Wij bieden ook specialistische schoonmaakdiensten indien het nodig is de woning nicotinevrij op te leveren of wanneer de woning zo vervuild is dat ontsmetting nodig is.
Tevens onderhouden wij contacten met veilinghuis Korst van der Hoeff in Den Bosch. Wij kunnen met uw toestemming foto’s maken van spullen die nog enige waarde hebben, die sturen wij dan naar het veilinghuis. Zij geven dan een taxatiewaarde op, waarna u zelf beslist of u die spullen laat veilen. Huisraad dat van weinig waarde is, proberen wij nog een nuttige bestemming te geven en indien dat niet mogelijk is voeren wij het milieubewust voor u af. Bij elke woningontruiming in Veldhoven die wij uitvoeren, kunt erop vertrouwen dat we de woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo achterlaten als we hebben afgesproken.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en laat ons ook uw woning leegruimen in Veldhoven. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens