Woningontruiming Uden

Indien u een woning moet leegruimen in Uden, wanneer een familielid bijvoorbeeld naar een verpleeg- of verzorgingstehuis moet of omdat u uw huurwoning verlaat, dan kunt u daarvoor Schellekens huisontruiming inschakelen. Dat bespaart u tijd en kopzorgen en u weet zeker dat de oplevering correct wordt uitgevoerd. Zo hebben makelaars en woningcorporatie vaak bepaalde eisen voor oplevering. Bij een huurwoning wordt u bijvoorbeeld geacht om de vloeren, trappen kaal op te leveren, wij zijn gespecialiseerd hierin. Zwaar verlijmde vloerbedekking, vooral op de trap is een tijdrovende zaak. Alles moet kaal en glad opgeleverd worden inclusief het verwijderen van de lijmresten. Wij hebben hiervoor alle materialen in huis, waaronder een tapijtstripper en een handstripper voor moeilijk te bereiken plekken. Soms moeten ook tegelvloeren verwijderd worden wanneer tegels losliggen of wanneer de vloer zonder toestemming van de woningcorporatie is aangelegd. Na het verwijderen dient ook de vloer geëgaliseerd te worden. Ook dit kunnen wij voor u regelen.

Werkwijze woning ontruimen Uden

Bij een complete woningontruiming in Uden gaan wij als volgt te werk:
– We komen langs om de woning te bekijken en de mogelijkheden en uw wensen te bespreken
– We stellen een offerte op en na goedkeuring plannen wij een tijdstip in om de woning te ontruimen in Uden
– Spullen van (emotionele) waarde worden eerst in veiligheid gebracht. Overige spullen van waarde gaan naar een aangewezen familielid, taxateur, antiquariaat of veilinghuis. Ander huisraad krijgt een nuttige bestemming en onbruikbare spullen worden milieubewust afgevoerd.
– Klussen die nodig zijn om de woning in een bepaalde staat op te leveren worden uitgevoerd.
– Eindschoonmaak.
– Optioneel bieden wij ook een voor- en eindinspectie. In dat geval krijgt u daar vooraf een machtiging van toegestuurd.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en laat ons uw woning leegruimen in Uden. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrij-blijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens