Woning ontruimen Tilburg

Wilt u een woningontruiming in Tilburg door een professional laten uitvoeren? Neem dan contact op met Huisontruiming Schellekens. Wij hebben veel ervaring met het ontruimen van verschillende soorten woningen en weten dus precies wat er allemaal bij komt kijken. Bij huurwoningen wordt u bijvoorbeeld geacht om vloeren, trappen kaal op te leveren en wij zijn daarin gespecialiseerd. Ook wat betreft schoonmaak kunnen wij zo ver gaan als u wilt, van bezemschoon tot ontsmetting of nicotinevrij maken. Wanneer we de woning leegruimen in Tilburg verwijderen wij ook standaard spijkers, moeren, pluggen uit de muur en maken de gaatjes dicht. Wij demonteren alle lampen en plaatsen kroonsteentjes op de lichtpunten. Wilt u dat we ook de nutsvoorzieningen voor u opzeggen? Ook dit kunnen wij voor uw woningontruiming in Tilburg verzorgen.

Werkwijze woning leegruimen Tilburg

– Na uw telefoontje, mailtje of brief nemen wij direct contact op voor een afspraak op korte termijn
– We bekijken de woning, bespreken uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden
– We stellen een vrijblijvende offerte op en versturen u die binnen 48 uur
– Na goedkeuring van de offerte plannen we de ontruiming in
– Wij halen de spullen die voor u een (emotionele)waarde hebben uit uw woning
– Overige waardevolle spullen gaan volgens afspraak naar een aangewezen familielid, taxateur, antiquair of veilinghuis.
– Het huis wordt ontruimd en de huisraad krijgt een nuttige bestemming. Onbruikbare spullen worden milieubewust afgevoerd.
– Eventuele kluswerkzaamheden worden uitgevoerd om de woning in bepaalde staat op te leveren. Wij kunnen daarbij alle soorten vloeren voor u verwijderen, zelfs tegelvloeren.
– Eindschoonmaak

U kunt erop vertrouwen dat we de woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo achterlaten als we hebben afgesproken. Lees alle positieve recensies van onze klanten en laat ook zorgeloos uw woning ontruimen in Tilburg. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het formulier op de website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens