Woning ontruimen Nijmegen

Bij een woning leegruimen in Nijmegen komt vaak veel kijken. Volgens welke regels van de makelaar of woningcorporatie moet de woning worden opgeleverd? Wat te doen we met de huisraad? Hoe voeren we de onbruikbare spullen af en hoe verwijderen we lastige vloerbedekkingen. Allemaal zaken waar u in de praktijk tegenaan zult lopen. Een woningontruiming gaat vaak gepaard gaat met andere zorgen. Het is daarom prettig om een partner te hebben die dit allemaal op een correcte wijze voor u kan uitvoeren en die al vaker met deze zaken te maken heeft gehad. Huisontruiming Schellekens is uw ideale partner voor uw woningontruiming in Nijmegen. Wij zorgen ervoor dat u woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo achter wordt gelaten als we hebben afgesproken. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op de andere zaken die uw aandacht verlangen.

Kosten woning ontruimen Nijmegen

Een woning leegruimen in Nijmegen is altijd maatwerk want geen woning is hetzelfde. Afhankelijk van uw eigen wensen en oplevercriteria stellen wij een offerte voor u op nadat wij uw woning hebben bekeken en de mogelijkheden met u hebben besproken. U ontvangt de vrijblijvende offerte binnen 48 uur. De prijs hangt o.a. af van factoren als bereikbaarheid, hoeveelheid huisraad, vervuiling van de woning, grootte van de woning, soort vloerbedekking en dat soort zaken. Onze offertes zijn vrijblijvend en wanneer u akkoord gaat, kunt u erop vertrouwen dat we de woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo achterlaten als we hebben afgesproken.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en kies ook voor een zorgeloze woningontruiming in Nijmegen. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens