Woningontruiming Eindhoven

Een woning leegruimen in Eindhoven gaat vaak gepaard met een emotionele gebeurtenis. Hierdoor is het vaak moeilijk om dit zelf goed in banen te leiden omdat er nog zoveel andere zaken zijn die dan spelen. En in sommige gevallen dient de woning ook worden opgeleverd in originele staat volgens de regels van de woningcorporatie of makelaar. Schellekens woningontruiming regelt en verzorgt uw woningontruiming in Eindhoven graag voor u. Wij bieden u een totaalpakket voor het ontruimen van uw woning, flat, appartement, verzorgingstehuis, aanleunwoning, zolder of garage zodat u zich op andere zaken kan richten.

Werkwijze woning leegruimen Eindhoven

Wij komen uw woning bekijken en brengen advies uit en noteren uw specifieke wensen. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de woning stellen wij een offerte voor uw op. U ontvangt de offerte altijd binnen 48 uur. Na goedkeuring wordt de woningontruiming ingepland. Het belangrijkste is het verzamelen van de spullen met (emotionele) waarde. Als u dat zelf nog niet veilig heeft gesteld, doen wij dat voor u. De overige waardevolle spullen worden in overleg met u aangeboden aan een aangewezen familielid, een taxateur, antiquair of veilinghuis. Voor de spullen die overblijven na de ontruiming zoeken wij een nuttige bestemming. De onbruikbare spullen voeren wij milieubewust af.
Wanneer de hele woning leeg is, kunnen we beginnen met eventuele klussen die nodig zijn om de woning in een bepaalde staat af te leveren. Hierbij kunt u denken aan het afstomen van behang, verwijderen van verlijmde vloerbedekking of het schilderen van muren. Als de woning in de juiste staat verkeerd, wordt het schoongemaakt. Of het nu bezemschoon moet, of ontsmetten/nicotinevrij, wij verzorgen elke soort schoonmaak voor u.

Woning leegruimen Eindhoven

Een woning ontruimen in Eindhoven is altijd maatwerk, geen klant of woning is hetzelfde. De prijs hangt af van verschillende factoren. U kunt er altijd op vertrouwen dat we de woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo achterlaten als we hebben afgesproken.
Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het formulier op de website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens