Woning ontruimen Den Bosch

Wilt u uw woning laten leegruimen in Den Bosch door een professional? Huisontruiming Schellekens heeft jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in opdracht van particulieren, bedrijven, bewindvoerders, zorgcentra en notarissen, makelaars. Een huisontruiming gebeurt vaak wanneer er nog vele andere zaken spelen die uw aandacht vereisen. Het is dan een prettig idee wanneer een professioneel bedrijf deze zorg van kan overnemen. Schellekens woningontruiming regelt en verzorgt graag uw woningontruiming en doet dit precies volgens de regels van de woningcorporatie of makelaar en natuurlijk vooral met respect en volgens uw wensen.

Werkwijze woning leegruimen Den Bosch

Wanneer u voor een complete woningontruiming in Den Bosch kiest, doorlopen wij een aantal stappen. Nadat u contact met ons opneemt, plannen wij een afspraak om uw woning te bezichtigen. Wij bespreken dan uw wensen en brengen advies uit. Vervolgens ontvangt u binnen 48 uur een vrijblijvende offerte. Na akkoord plannen we de woningontruiming in waarbij wij als eerste de spullen met (emotionele) waarde veiligstellen. Overige spullen van waarde kunnen naar een aangewezen familielid, taxateur of antiquair.
Wij kunnen ook met uw toestemming foto’s maken van spullen die nog enige waarde hebben, die sturen wij dan naar het veilinghuis Korst van der Hoeff in Den Bosch. Zij geven dan een taxatiewaarde op, waarna u zelf beslist of u die spullen laat veilen. Voor de overige huisraad zoeken wij een nuttige bestemming, de rest voeren wij milieubewust af. Nadat we de woning ontruimen in Den Bosch, verzorgen wij nog de eventuele klussen die nodig zijn voor de gewenste oplevering zoals het verwijderen van vloeren. Na het kluswerk volgt als laatste de eindschoonmaak.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en kies ook voor een zorgeloze woningontruiming in Den Bosch. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens