Waar werken wij?

Schellekens Huisontruiming richt zich voornamelijk op  werkgebied  Brabant, Gelderland en Limburg. In deze provincies komen we altijd graag persoonlijk langs voor een intake waarna we vrijblijvend en kosteloos offerte uitbrengen.

Schellekens woningontruiming is u graag van dienst voor de volgende werkzaamheden  in de regio Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch,  Bergen, Best, Helmond, Mierlo, Acht, Son, Son en Breugel, Woensel, Waalre, Asten, Valkenswaard, Schijndel, Nuenen, Deurne, Gemert, Geldrop, Heeze, Leende,  Boxtel, Oirschot, Sint-Oedenrode, Boxmeer, Veghel, Uden, Eersel, Bergeijk, Vught, Beuningen, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Druten, Elst, Gennep, Groesbeek, Grave, Malden,  Oss, Schijndel, Uden, Veghel, Veldhoven, Wijchen, Aarle-Rixtel, Lierop, Someren, Stiphout, Rosmalen, Nederweert, Venray, Venlo, Dordrecht, Blerick, Bergen Op Zoom, Schaijk, Sint-Michielsgestel, Craendonck, Laarbeek, Tilburg, Oisterwijk, Moergestel, Breda en alle dorpen die om deze genoemde steden heen liggen.

Als het huis leeg is, worden indien gewenst de nodige klusjes gedaan. Dat varieert van het afstomen van behang tot het verwijderen van verlijmde vloerbedekking of het schilderen van de muren. Dit is vaak afhankelijk van wat met de woningbouwcorporatie, makelaar of familie is afgesproken.

De laatste fase is de eindschoonmaak. Soms is het voldoende als de woning “bezemschoon” wordt achtergelaten, maar in de meeste gevallen is er sprake van “grote schoonmaak”. Soms krijgen we het verzoek de woningen te ontsmetten of nicotinevrij op te leveren. Ook dat is geen probleem.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens