Verhuurklaar maken van een woning

Uw huis, woning, flat, appartement weer snel verhuurklaar maken, dan bent u bij Schellekens Huisontruiming aan het goede adres.

Veel woningcorporaties hanteren strenge normen, zeker wanneer de volgende huurder nog niet bekend is. Graag nemen ze dan het zekere voor het onzekere en eisen dat de woning in originele staat wordt opgeleverd. En in sommige gevallen is daar best wat voor nodig! Het is dan goed te weten dat Schellekens woningontruiming het tot in detail voor u kan verzorgen. Van muurtjes plaatsen of verwijderen tot het aanpassen van de vloerbedekking of het schilderwerk.

Daarnaast moet de woning schoon en bezemschoon worden opgeleverd.

Als u een woning verhuurt

U zult het wel herkennen: in een leeg huis zie je ineens van alles. Vlekken in de vloerbedekking, afbladderend behang, witte kaders op de muur waar eerst een schilderij hing. Een leeg huis ziet er al snel wat onverzorgd uit. . De uitvoering van het werk is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om schoonmaakwerkzaamheden, schilderwerk, vloerbedekking verwijderen, de tuin op orde brengen of desnoods een nieuwe keuken plaatsen; wij regelen het graag en goed. 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens