Senioren verhuizing

Een senioren verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis. Zeker als je al wat ouder bent en weer wat kleiner gaat wonen. Wennen aan de nieuwe omgeving, afstand nemen van de vertrouwde meubels en spullen die niet mee kunnen. Het is dan fijn als het plannen en uitvoeren van de verhuizing door iemand wordt gedaan, die dat net zo zorgvuldig doet als u zelf graag gedaan zou hebben. Schellekens huisontruiming staat altijd voor u klaar!

IMG_0816

Hoe gaan wij te werk bij een senioren verhuizing?

  • Samen met u bekijken we uw huidige en toekomstige woning en spreken uw wensen door. Wat moet wel mee en wat niet? Hoe wilt u de woning inrichten? Wat wilt u zelf of anderen voor u laten doen?
  • Afhankelijk van uw wensen, pakken wij al uw spullen in, demonteren verlichting, verwijderen schilderijen, halen meubels uit elkaar als dat nodig is, etc.
  • Vervolgens zorgen we ervoor dat uw spullen worden geladen, vervoerd en gelost.
  • Meubels en dozen zetten we op de door u (vooraf) aangegeven plekken.
  • Als u wilt, pakken we uw spullen ook weer uit en bergen ze op waar u ze hebben wilt. We kunnen desgewenst de hele inrichting verzorgen, inclusief het ophangen van schilderijen en verlichting.
  • Als u helemaal gesetteld bent, gaan wij – als we dat zo hebben afgesproken – aan de slag in uw oude huis. We zorgen dat het keurig wordt achtergelaten, precies zoals de woningcorporatie, de makelaar of u/de familie het wenst.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens