Welke diensten bieden wij als opruimers?

 Schellekens woningontruiming ontzorgt. Wij zorgen dat het werk goed en op tijd wordt gedaan en u zich kunt zich richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor uw naasten. Van oudsher is Schellekens Huisontruiming gespecialiseerd in woningontruiming. Maar steeds vaker vroegen onze klanten om ze te helpen bij senioren verhuizingen. En ook de vraag naar specifieke onderdelen van het woningontruimen, zoals het opslaan van spullen, het opknappen of schoonmaken van een huis, groeide. Vandaar dat we inmiddels behalve de complete woningontruiming ook tal van ‘losse’ diensten aanbieden.
Hieronder staan een aantal van onze diensten.

Woningontruiming

Wanneer een familielid naar een verpleeg- of verzorgingshuis gaat of plotseling komt te overlijden, is dat een emotionele gebeurtenis. Vaak moet er in korte tijd een heleboel geregeld worden en kan de familie het er niet bij hebben om in alle hectiek ook nog te zorgen voor de woningontruiming. Bovendien moet het huis mogelijk nog in originele staat worden teruggebracht. Schellekens woningontruiming regelt en verzorgt de woningontruiming graag voor u. Precies volgens de regels van de woningcorporatie of makelaar en natuurlijk vooral met respect en volgens uw wensen.

Ieder huis is anders, iedere klant is anders en ook iedere woningontruiming is anders. Woningontruiming is maatwerk en erg afhankelijk van de grootte en staat van het huis en van de specifieke wensen. Om u een indruk te geven van hoe we bij een woningontruiming te werk gaan, beschrijven we hieronder het proces bij een complete woningontruiming.

Verkoop- of verhuurklaar

U zult het wel herkennen: in een leeg huis zie je ineens van alles. Vlekken in de vloerbedekking, afbladderend behang, witte kaders op de muur waar eerst een schilderij hing… Een leeg huis ziet er al snel wat onverzorgd uit. Dat is niet ideaal als het verkocht moet worden. Schellekens woningontruiming kan u hierbij van dienst zijn. Als geen ander weten wij hoe we met wat eenvoudige ingrepen de aantrekkelijkheid van uw woning flink kunnen verhogen. De uitvoering van het werk is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om schoonmaakwerkzaamheden, schilderwerk, vloerbedekking verwijderen, de tuin op orde brengen of desnoods een nieuwe keuken plaatsen; wij regelen het graag en goed.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens