Ontstaan van Schellekens huisontruiming

 

 

offerte maken Schellekens Huisontruiming

offerte maken Schellekens Huisontruiming

Jacqueline Schellekens verloor haar ouders op redelijk jonge leeftijd. Na het overlijden van haar moeder, ging haar vader kleiner wonen. Maar het ontbrak hem aan energie om die verhuizing goed te regelen en afstand te nemen van een deel van z’n spullen. Jacqueline regelde het daarom voor hem. Ondanks haar eigen verdriet haalde ze er gek genoeg veel voldoening uit. Toen jaren later ook haar vader overleed, was het voor haar broers vanzelfsprekend om Jacqueline te vragen ook nu te zorgen voor de woningontruiming. Dat deed ze. Oprecht met liefde en plezier.

En daarmee was een plan geboren. Jacqueline besloot om zodra haar zoons het huis uit zouden gaan ook andere mensen te helpen en begeleiden bij woningontruimen. Zo gezegd, zo gedaan. In eerste instantie begon Jacqueline als franchisenemer in het westen van het land. En dat deed ze goed, getuige de vele bedankbriefjes! Na enkele jaren besloot Jacqueline het dichter bij huis te zoeken. Tegenwoordig werkt ze zelfstandig en richt zich op  Brabant, Gelderland en Limburg.

De dienstverlening heeft zich daarbij steeds verder uitgebreid: van woningontruiming naar seniorenverhuizingen, opslag, (eind)schoonmaak, verkoopklaar maken, klusservice. Geen enkele vraag is Jacqueline te gek. Ze zal er altijd voor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens