Huis ontruimen Tilburg

Bent u op zoek naar een partij om de huisontruiming in Tilburg voor u te verzorgen? Huisontruiming Schellekens zorgt ervoor dat uw woning volledig naar wens wordt opgeleverd. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal bij komt kijken en welke eisen er gesteld kunnen worden door makelaars en woningcorporaties. Tijdens de woningontruiming verwijderen wij standaard spijkers, moeren, pluggen uit de muur en maken de gaatjes dicht. Wij demonteren alle lampen en plaatsen kroonsteentjes op de lichtpunten. Na afloop stofzuigen wij de hele woning.

Werkwijze huis leegruimen Tilburg

Bij een complete huisontruiming in Tilburg gaan wij als volgt te werk:
– We komen langs om de woning te bekijken en de mogelijkheden en uw wensen te bespreken
– We stellen een vrijblijvende offerte op en na goedkeuring plannen wij de huisontruiming in Tilburg
– Spullen van (emotionele) waarde worden eerst in veiligheid gebracht. Overige spullen van waarde gaan naar een aangewezen familielid, taxateur, antiquariaat of veilinghuis. Ander huisraad krijgt een nuttige bestemming en onbruikbare spullen worden milieubewust afgevoerd.
– Klussen die nodig zijn om de woning in een bepaalde staat op te leveren, worden uitgevoerd.
– Eindschoonmaak.
– Optioneel bieden wij ook een voor- en eindinspectie. In dat geval krijgt u daar vooraf een machtiging van toegestuurd.

Prijs huis ontruimen Tilburg

Elke woningontruiming is anders omdat elke klant en woning anders is. Het gaat daarom altijd om maatwerk. Vandaar dat wij graag langskomen om een offerte te kunnen opstellen. De hoogte van de offerte hangt o.a. af van de grootte van de woning en huisraad, de vloer, bereikbaarheid, eisen van de woonstichting, mate van vervuiling e.d. Ook al is elke woningontruiming anders, u kunt er altijd op vertrouwen dat we de woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs precies zo achterlaten als we hebben afgesproken.

Contact opnemen met Schellekens woningontruiming

Lees alle positieve recensies van onze klanten en laat ons uw huis leegruimen in Tilburg. Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens via telefoonnummer 06 - 50 62 39 80 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U vindt een offerteformulier op onze website.

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

Bedrijfswagen Schellekens Huisontruiming

 

  • Woningontruiming
  • Verhuizingen
  • Verkoop- of verhuurklaar
  • Vloeren verwijderen
  • Opslag

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens