Blog

Een verstikt huis na jarenlang niet ventileren

9 oktober 2016 | Geen categorie

Een verstikt huis, na jarenlang niet ventileren, heeft het gevolg dat de ramen beschimmeld zijn, plafonds die beschimmeld zijn. Soms kom je in huizen, waar er nooit geventileerd is, met alle gevolgen van dien. Beschimmelde plafonds, zelfs op de ramen. Een verschrikkelijke muffe lucht, wat niet goed is voor de gezondheid. Ook dan zijn wij…

Tuin onkruidvrij maken

9 oktober 2016 | Geen categorie

  Sommige huizen die nog in de verkoop moeten gaan, hebben een tuin die vol met onkruid staat, dat komt steeds meer voor. Ook daarvoor kunnen ze ons inhuren. Hierbij wat foto’s voor- en na het onkruidvrij maken.

Schoonmaakwerkzaamheden

13 maart 2016 | Geen categorie

Steeds vaker komen we huizen tegen die zwaar vervuild zijn, dat is voor ons geen probleem. Zie hieronder wat foto’s van zwaar vervuilde huizen.

Familie veiling

19 januari 2016 | Geen categorie

Afgelopen zaterdag een hele nieuwe ervaring meegemaakt. Ik moest een familieveiling organiseren. Is heel leuk verlopen in een gemoedelijke sfeer. Gisteren hebben we de spullen, die overbleven uit de woningen, loodsen, schuren ontruimd. We waren met 7 mensen en twee grote containers, houtcontainer en restafvalcontainer die op het erf konden staan, toch behoorlijk snel klaar….

Leger des Heils

20 december 2015 | Leger des Heils

LEGER DES HEILS   Schellekens Huisontruiming heeft een kledingcontainer van het Leger des Heils gekregen. Alle kleding die wij tegenkomen in een huis, wordt in een zak gedaan, ook schoenen, gordijnen en knuffels, wol.  

Soms moet je hulp inroepen

20 december 2015 | Hovenier

We hebben een maand geleden gewerkt in een penthouse. Deze man was een groot liefhebber van planten op zijn groot terras. Het stond helemaal vol met bloembakken die ook afgevoerd moesten worden. Schoenmaker blijf bij je leest!! Dus een hovenier ingehuurd die met een kraanwagen alles over het balkon heeft getild.  

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bel en maak kennis met Jacqueline Schellekens of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bel 06 - 50 62 39 80
Offerte aanvragen
Jacqueline Schellekens